Estetiska injektionsbehandlingar vid hembesök | Om oss
21728
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21728,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,vcwb,vcwb-ver-2.10,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

OM HOME CLINIC

Ansvarig läkare, Patricia Thern

VD / Grundare, Monica Jonsson

Home Clinic utför medicinska och estetiska injektionsbehandlingar vid hembesök i Stockholm till konkurrenskraftiga priser. Vi är ett ungt företag med ett nytt och fräscht koncept, men då Home Clinic AB även är dotterbolag till det mer erfarna Thern Medicine AB ligger kunskap, ansvarstagande och trygghet i grund för klinikens värderingar och kärnvärden. Dr Patricia Thern är vår ansvarige läkare och är verksam sedan 2010 inom allmänmedicin. Hon är vidareutbildad av Galderma (tillverkare av Restylane fillers) samt inom Allergan (tillverkare av Botox originalet) och har mångårig erfarenhet av både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar.

STOCKHOLMS BÄSTA HEMMAKLINIK

Vår vision är att vara ledande inom estetiska injektioner vid hembesök; att alla som önskar en dylik tjänst förknippar Home Clinic med kunskap, ansvarstagande och trygghet och därmed söker sig till oss. Vid våra hembesök har vi motsvarande medicinska förutsättningar som vid förberedelse och behandling på klinik. Detta innebär samma förberedelser och akuthantering vid eventuella komplikationer så att du kan känna dig trygg vid injektion i hemmiljö. Våra behandlingar utgår och anpassas efter patientens önskemål och behov, och ledordet för våra tjänster är flexibilitet. Vi vill lära känna dig som kund och tanken bakom Home Clinic är att växa organiskt och förse befintliga patienter med förstklassig service samtidigt som vi är lyhörda för det som efterfrågas och hälsar nya kunder varmt välkomna. Vid flera patienter vid samma behandlingstillfälle har vi möjlighet att erbjuda ett förmånligare pris per adderad deltagare. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!