Estetiska injektionsbehandlingar vid hembesök | Fillerprodukter
21971
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21971,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,vcwb,vcwb-ver-2.10,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

FILLERPRODUKTER

Restylane är svenskt, och alla varianter av Restylane är tillverkade av högkvalitativa råmaterial och ingredienser. Produkterna består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung och tillverkas med Q-Meds patenterade NASHA™-teknologi. Restylane har hög renhet och ger långvariga behandlingsresultat. Detta uppnås genom att använda hyaluronsyra med en hög renhetsgrad tillsammans med dess unika stabiliseringsprocess, NASHA-teknologin.

Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfasetterade och fascinerande ämnen. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Det har många funktioner, från att göra huden elastisk till att smörja lederna. Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten och det är en av de viktiga egenskaperna i de unika NASHA-produkterna.

Hyaluronsyra i naturlig form bildas och bryts ner konstant i en snabb process. Därför är stabilisering av hyaluronsyran med NASHA-teknologin nödvändig för att uppnå långvariga resultat som tolereras av kroppen. Slutresultatet är Restylane – en säker skönhetsprodukt som tas emot väl av kroppen, med långvariga, estetiska resultat.

 

Källa: Galderma Nordic AB

Läs mer på produktwebbplatsen: www.restylane.com

Tänk på att alltid välja en behandlare certifierad av Estetiska Injektionsrådet!

läs gärna mer om

läkemedel