Estetiska injektionsbehandlingar vid hembesök | Behandlingar
21895
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21895,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,vcwb,vcwb-ver-2.10,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

INJEKTIONSBEHANDLINGAR VID HEMBESÖK

estetiska behandlingar stockholm

ESTETISKA BEHANDLINGAR

Injektioner med Restylane och Botox

Huvuddelen av de behandlingar som Home Clinic utför är estetiska injektionsbehandlingar med Restylane och Botox, men vi erbjuder även vissa medicinska tjänster som du kan läsa mer om nedan. Vid våra hembesök har vi motsvarande medicinska förutsättningar som vid behandling på klinik, med samma förberedelser och akuthantering vid eventuella komplikationer så att du kan känna dig trygg vid injektion i hemmiljö. Alla besök utförs av legitimerad läkare som är certifierad hos Estetiska Injektionsrådet.

MEDICINSKA TJÄNSTER

Masseter och hyperhidros

Vår ansvariga läkare Dr Patricia Thern är verksam sedan 2010 inom allmänmedicin. Hon är vidareutbildad av Galderma (tillverkare av Restylane fillers) samt inom Allergan (tillverkare av Botox) och har mångårig erfarenhet av både estetiska och medicinska injektioner. Inom den medicinska delen utför vi behandlingar mot bruxism/masseter dvs tandgnissling och hyperhidros mot lätt armsvett (10 stick per armhåla).

estetiska injektionsrådet
estetiskainjektionsradet

Tänk på att alltid välja en behandlare certifierad av Estetiska Injektionsrådet!

PRODUKTER FÖR BEHANDLING

Home Clinic jobbar främst med Botox (originalet, Botulinumtoxin A) samt olika fillers från Restylane.
Läs gärna mer om produkterna nedan!